Speciális gépjármű vezetési training

Váratlan helyzetek, szituációk biztonságos gyakorlása. A gépjárművezetés során több olyan helyzet elé kerülhetünk, amire azonnal reagálnunk kell. Szinte mindenki el tudja mondani ezeket a technikákat nyugodt, kávéházi körülmények között, de a gyakorlatban még nem, vagy keveset próbálta alkalmazni. Oktatóink segítségével biztonságos körülmények között, az adott tudásszint felmérése után személyre szabottan képezzük hallgatóinkat.

A képzés anyagából:

• Vészfékezés, irányított fékezés.
  • Fékezés, féktávolság megismerése csúszós úton, egyenes és kanyarodó pályán.
  • Féktávolságon belüli váratlan akadályok kikerülése növekvő sebességgel. Egyéni döntéshozás fejlesztése.
  • Megállás fékhiba esetén.
  • Tolatásos manőverek.

A képzés első részét Szeptember 08-án sikeresen végrehajtottuk, a résztvevők számos új vezetési technikát tanultak és gyakoroltak be.

A képzésre jelentkezők SAJÁT gépjárművel gyakorolnak, a saját járműveik tulajdonságaik megismerése érdekében.

Következő képzés időpontjának, díjának kapcsán és jelentkezéshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:
Személyesen irodánkban (Budapest, 1154 Bercsényi Miklós u. 51.), vagy a +36 70 609 8058 telefonszámon vagy a testor@testorszovetseg.hu email címen!

Csoportok jelentkezését is várjuk.