Close Protection Medic - Elsősegélynyújtás képzés

Hamarosan indul a következő "Close Protection Medic" képzés

 

Gyors, halaszthatatlan esetekben a sérülések szakszerű ellátásának igen nagy jelentősége van! Ezt már ismerjük munkahelyi, vagy a jogosítvány megszerzéséhez köthető elsősegélynyújtásról szóló előadásokból. Társaságunk arra vállalkozott, hogy immár harmadik alkalommal megrendezi a rendkívüli helyzetek esetén végrehajtandó azonnali elsősegélynyújtással kapcsolatos teendők, ezúttal egy naposra tervezett gyakorlását. Az előző foglalkozásokhoz hasonlóan, ezúttal is olyan szituációkat kívánunk beállítani résztvevőinknek, amelyek nagy valószínűséggel adódhatnak mindennapjaink során.

A címben szereplő kifejezések (close protection, zárt védelem) utalnak arra, hogy egy bizonyos, hozzánk közel álló személy biztonságáról, esetleg a saját sérüléseink ellátásáról lesz szó, legyen az a személy az általunk, mint testőrként védett VIP-személy, vagy társaságunkban lévő családtag, esetleg közeli ismerős.

Terveink szerint, ezt a gyakorlatot is a megszokott, bevált helyszíneken, továbbra is a legjobb, legmagasabb szinten képzett oktatókkal kívánjuk megtartani, kiegészítve az éjszakai végrehajtás során alkalmazandó módszerekkel, eszközökkel.

A foglalkozás helyszíne: 1. nap, Budapest, 1154 Bercsényi Miklós u. 51.

Időpont: szervezés alatt.

Árak pontosítása céljából kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ruházat: Hallgatóink számára ajánljuk a laza sport, vagy gyakorló ruházatot.


Következő képzés időpontjának, díjának kapcsán és jelentkezéshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:
Személyesen irodánkban (Budapest, 1154 Bercsényi Miklós u. 51.), vagy a +36 70 609 8058 telefonszámon vagy a testor@testorszovetseg.hu email címen!
A korlátozott létszám miatt kérjük jelentkezési szándékát mielőbb jelezni szíveskedjék!

Csoportok jelentkezését is várjuk!