Fegyvervizsgára felkészítő tanfolyam

Fegyvervizsgára felkészítő tanfolyamainkon elsajátíthatja a biztonságos fegyverkezelés szabályait elméleti és gyakorlati oktatás keretében. Megbeszéljük a jogi hátteret, jogszabályváltozásokat, tipikus vizsgakérdéseket, felhívjuk a figyelmet a beugrató kérdésekre, rendszeresen előforduló hibákra.

Munkatársaink, oktatóink a rendőrség hivatásos állományú tagjaként szolgálva oktatták korábban a fegyverhasználatot, illetve végezték a fegyvertartással kapcsolatos ügyintézéseket, vizsgáztatásokat. Most cégünk alkalmazottjaként mindenben segítenek Önnek, hogy sikeresen le tudja tenni a fegyverismereti vizsgát!

Munkatársaink kiválasztják az Önnek legmegfelelőbb vizsgaidőpontot, helyszínt, sőt minden adminisztrációt elintéznek Ön helyett, így nem kell órákat töltenie a fegyvervizsgára jelentkezéssel, sorban állással.
Egy dolgot azonban nem tudunk: tanulni Ön helyett! A fegyvervizsgán ugyanis szigorú feltételek vannak, mellébeszélni nem lehet! Így csak annak van esélye, akinek érthetően elmagyarázták a vonatkozó jogszabályok tényleges értelmét, logikáját, tisztázták a szakmai ismeretekkel kapcsolatos alapfogalmakat, mint például mi a különbség a fegyvertartási, a fegyverviselési és a fegyvervásárlási engedélyek között, stb. Aki nem értette meg teljesen ezeket a fegyvervizsgán rendszeresen kérdezett alapfogalmakat, összekeveri és nem megfelelően használja a szakszavakat, annak esélye sincs, hogy a bizottság átengedje a fegyverismereti vizsgán! Az internetről letölthető rossz minőségű anyagokból, már rég nem hatályos jogszabályok alapján felkészülők nem fognak tudni helyesen válaszolni a feltett kérdésekre!

Ezért javasoljuk, hogy ha gyorsan és eredményesen szeretne fegyvervizsgát tenni, jelentkezzen folyamatosan induló oktatásainkra!
A fegyverismereti vizsga a magyar jogszabályok szerint kötelező minden civil személynek, aki golyós, sörétes, vagy maroklőfegyvert szeretne tartani, használni akár munkavégzésre, önvédelemre, vadászati vagy sportcélokra. A golyós, sörétes lőfegyverre vonatkozó fegyvervizsga azonban nem azonos a vadászvizsgával.

 

A képzés díja:

A fegyverismereti oktatás és a jegyzet költsége: Szervezés alatt!
Az ár tartalmazza a maroklőfegyver és a sörétes lőfegyver oktatását is. A vizsgadíj: Szervezés alatt!


Következő képzés időpontjának, díjának kapcsán és jelentkezéshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:
Személyesen irodánkban (Budapest, 1154 Bercsényi Miklós u. 51.), vagy a +36 70 609 8058 telefonszámon vagy a testor@testorszovetseg.hu email címen!


Tanfolyamok időpontja:

Minden páros héten szerdánként
13.00-16.00 - golyós, sörétes lőfegyver
16.00-19.00- maroklőfegyver, jogi ismeretek.


Helyszín:

Budapest, 1154 Bercsényi Miklós u. 51.

A 49/2004. (VIII. 31.) BM rendelet 4. számú melléklete alapján

 

A fegyverismereti és jártassági vizsgán a vizsgabizottság tagjai a fentieken kívül további olyan jogszabály- és fegyverismereti kérdéseket is feltehetnek, amelynek ismerete a vizsgázótól elvárható.